Untitled.jpg

RATES 2021

DAILY RENTAL

Budapest | 350 Ft + 27% VAT per person per day, or 1,2 € + 27% VAT per person per day

Delivery and return is possible anywhere in Budapest. Delivery and return service is free of charge over 10 pax. Airport transfers are unfortunately not possible. This is how our delivery works: we either leave your headsets at the reception of the hotel from where you can pick up it and use it all day or we can be there personally and assist you with the handouts. The receiver of the TD is free of charge so as the microphone of the tour guide.


LONG RENT

Budapest | 290 Ft + 27% VAT per person per day or 1,00 € + 27% VAT per person per day.
Minimum rental days: 4 days

The devices can be picked up and dropped of in any hotel in the European Union.

Alll our devices are supplied with normal alkaline batteries so you will not need to charge the devies during the tour. Spare batteries are always provided in case a device's battery gows low. You can find all the details about EU deliveries in our terms and conditions. 

Lost device fee:
Receiver | 50,00 € + 27% VAT per device
Transmitter| 100,00 € + 27% VAT per device

Payments: cash or credit card on spot or bank transfer

TERMS AND CONDITIONS 2021 (in Hungarian)

A jelenlegi helyzetből adódóan sajnos kénytelen vagyok néhány, akár az Ön csoportját is érintő változást meghozni, így 2020. október elsejétől az alábbiak szerint módosul az általános bérleti szerződésünk:

 

  • Kiszállítás esetén a minimálisan bérelhető készülék 20 db. Ez azt jelenti, hogy amennyiben kisebb csoportja is van, és kéri, hogy megadott helyszínre szállítsuk a készülékeket, a minimálisan számlázandó díj nettó 7000 Ft függetlenül hogy 8, vagy 20 vendége van.

  • Az irodánkban díjmentesen felvehetők és leadhatók továbbra is a kisebb méretű csoportok készülékei.

  • Október elseje és várhatóan március elseje között - létszámhiány miatt - nem minden eseteben fogjuk tudni a kért kiszállításokat vállalni. Így amennyiben lehetőségük van rá, kérjük, hogy egy megbeszélt időpontban azokat az irodánkból vegyél fel, és ugyanitt adják le.

  • Továbbá szeretném megkérni Önöket, hogy amennyiben lehetséges rendeléseiket (akár előrendelésként) mielőbb adják le, mert SOS rendeléseket nem biztos, hogy minden esetben el fogunk tudni vállalni.

 

Nagyon szépen köszönöm megértésüket, és szívből remélem, hogy a következő évben már megerősödve és újult erővel tudjuk Önöknek immáron 10. éve biztosítani a tour guide system készülékek bérlését!

©2019 by Tourguidesystem.hu - Tour Guide System Rental in Budapest and in Europe. Proudly created with Wix.com